Synshandicap

Særlige behov – ingen hindring!

For os er det en stor glæde, at vi i et samarbejde med Lisa Voldgaard Olesen, som er blind, har tilrettelagt et ferieophold som tilgodeser netop de behov, der er for mennesker med et synshandicap. Vi rejser så traditionelt som muligt, dog med den flexibilitet, der skal til for at tilgodese de specielle hensyn vi har som synshandicappede. Vi lægger vægt på hjælp til selvhjælp, så gæsterne udnytter egne ressourcer.

Hos os er der ligeværdighed og respekt for alle. Omgangsformen og tonen er uformel og vi tager hånd om hinanden. Under trygge rammer skal vi opleve området omkring os her i ekstremernes paradis med den livgivende sol. Vi vil udover områdets fantastiske delikatesser, opleve områdets frodighed, dramatiske natur, charmerende landsbyer og den bemærkelsesværdige gæstfrihed, som vi finder hos byens beboere.

Vi er bevidste om, at blinde og svagtseende mennesker oplever en by, anderledes end normaltseende. For dig som synshandicappet er det en hel kropsoplevelse! Teksturen af gaderne under dine fødder og bumpene du møder på din vej. Tætheden af mennesker når vi færdes i gaderne og brudstykker af deres indbyrdes samtaler. De intense dufte af mad, krydderier, bagerier og parfume. Alle disse ting opbygger et mentalt billede, der faktisk giver et bedre billede end det den normaltseende kigger på!

Når du nærmer dig naturen, er den første ting du opdager den lækre blanding af forskellige dufte. Så fornemmer du den lune luft der rammer din hud og vinden som hyler i træets top. Du mærker varmen fra solen som brydes af skyggen fra træerne alt imens du under dine fødder mærker et tæppe af blade, klipper og græs, der giver afsæt til dine skridt. Du hører fuglenes harmoniske sang, insekter der summer som musik i dine ører. Igen er du faktisk rigere på oplevelser end den der blot ser det hele.

Vil du med i 2018? Få mere info her:

Hvis du har lyst til at tage med på eventyr til landet ’Pays Cathare’ – for det findes faktisk….
eller har du bare lyst til at høre mere, så kontakt Lisa på telefon 2246 7702 eller skriv til vores email amvoldgaard@gmail.com

Vi glæder os til at se dig!

Læs om ‘Sydfranske oplevelser’ – rejsen tilrettelagt af og målrettet synshandicappede.

Se detaljeret program for rejsen 22.maj – 29 maj. 2018

Determineret ildsjæl og entusiast: Lisa Voldgaard Olesen

Læs Lisas egen beretning om sit eventyr: ‘Jeg mærkede min krop’ – Rejseberetning fra ‘Mit livs ferie’.

Comments are closed.