erhvervslivet

Håndlavede rejser til erhvervslivet, bestyrelser, afdelinger, foreninger og arbejdsgrupperRejser til erhvervslivet – bestyrelser, afdelinger, foreninger og andre arbejdsgrupper.

Vi øger jeres hjerneaktivitet så I kan nå jeres mål inden for et rimeligt budget.

Ekspertviden, personlighed og håndplukkede steder

TourCathare arrangerer ikke rejser til hele verden. Vi har kun én destination – Roussillon for foden af Pyrenæerne. Til gengæld er vi eksperter i vores område og ved lige præcis, hvad der skal til for at indfri jeres ønsker.

Vores målgruppe er erhvervslivet – bestyrelser, afdelinger, foreninger og andre arbejdsgrupper, som ønsker en ramme for et seminar, et teambuildingsforløb eller en anden type arbejdsophold inden for fornuftige økonomiske rammer.

Vi er autentiske, ærlige og nærværende

Når innovative mennesker samles, og store tanker skal tænkes for at skabe resultater, så er det altafgørende, at deltagerne føler sig godt tilpas under uformelle former og i omgivelser, der giver tanker og inspiration luft under vingerne.

Med vores fleksible rammer midt i en storslået natur kan vi med vores familiedrevne hotel skabe udbytterige arrangementer i samarbejde med jer. I får hotellet for jer selv, og glem alt om kedelige mødelokaler. Hos os får I i stedet en hyggelig dagligstue, hvor I kan brainstorme og samle op efter dagens møder og aktiviteter.

Jeres succes er vores succes
I skal have det sjovt og rart – men I skal samtidig kunne kigge jer selv i spejlet med en følelse af, at pengene er brugt på den rigtige måde. Vi er ikke til helikopterture eller meditationsvandring på glødende kul. For os er det vigtigste, at I når de mål, der er sat, på en seriøs og økonomisk ansvarlig måde. Derfor har vi også en pris, hvor alle kan være med.

Vores ekspertviden er skabt gennem mange år

Skridt for skridt har vi opbygget vores kendskab til området siden 2002. Vi har selv fundet alle de interessante steder. Vi har badet der, spist der, boet der og kørt på den mindste bjergvej. Vi har siddet på den højeste bjergtop og ligget i den dybeste dal. Vi har besøgt de hemmelige steder, hvor ingen turister finder hen, redet på hesteryg og suset ned ad den brusende flod. Kort sagt elsker vi dette hemmelige hjørne af Frankrig med dets skønne vine og gavmilde køkken, og vi ved intet bedre end af dele det alt sammen med vores gæster.

Enkelt og ligetil

Vi gør det enkelt, uden at det bliver simpelt. Vi gør det prisvenligt, uden det bliver sparsomt. Hos os er der intet, der er indviklet. Det skal det heller ikke være for jer.

Vi glæder os, til I kontakter os inden jeres næste event

Comments are closed.