Om TourCathare

TourCathare
– når mennesket og livet er vigtigt!

 

TourCathare er et rejsebureau, der ønsker at gøre en forskel. Vi håndlaver alle vores rejser ud fra gæsternes ønsker, behov og formåen.

TourCathare har to grene. TourCathare henvender sig til foreninger, klubber, firmaer og private som ønsker unik rejse tilrettelagt specifikt for dem.

Den anden gren, CareInMind, designer rejser for mennesker med særlige behov som følge fysisk/psykisk funktionsnedsættelse, kronisk sygdom eller andre sociale udfordringer.

Vores base er det lille landsby hotel, Hotel Axat, for foden af de franske Pyrenæer.

Hvem er vi?

At vælge en rejsearrangør handler om sikkerhed, tryghed og kvalitet gennem hele forløbet. Ud over vores rejsebureau ejer vi også vores eget hotel.  Vi arrangerer altså alt det praktiske fra start til slut i forbindelse med rejse, ophold  og forplejning. TourCathare er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket sammen med vores store lokalkendskab giver tryghed for, at rejsen gennemføres professionelt og med sikkerhed for, at vi gør vores yderste for, at alle deltagerne får en uforglemmelig oplevelse.

TourCathare, der har eksisteret siden 2007, er stiftet af- og drives af Chéri Rasmusson. Udover TourCathare driver Chéri sammen med sin partner, Gert Rasmusson, deres eget charmerende hotel for foden af de franske Pyrenæer   Parret har haft deres gang i denne del af Frankrig siden 2002 og har således stukket deres næser dybt ned i den franske kultur, natur og ikke mindst i den spændende og dramatiske historie, som har formet dette uspolerede sted og som fortsat lader glæde, frisind og tolerance leve. De har et indgående kendskab til nogle af Frankrigs bedst bevarede hemmeligheder og de ynder at vise dem frem!

Små grupper

Vores rejser findes ikke i metermål og vi arrangerer max 15 grupperejser pr. år.

Vi tror på, at skal man have indsigt i et fremmed lands kultur og historie, er det nødvendigt at rejse i mindre grupper. Vi bor altid på vores eget hotel, Hotel Axat og den enkelte danske gruppe vil være de eneste, der bor på hotellet i perioden. Der er plads til i alt 20 personer.

Vi sætter nærvær, mennesket og nu’et i højsædet og det ligger os på sinde, at gøre hver enkelt rejse og ophold til en speciel og nærværende begivenhed, som giver jer minder om en særlig oplevelse.

I vintermånederne holder hotellet lukket og parret afholder vinsmagninger i Danmark med udvalgte vine fra området.

Surf lidt på vores hjemmeside og kontakt os gerne – kun fantasien sætter grænsen!

Vi er medlem af Rejsegarantifonden – medlemsnr. 3176

Comments are closed.