rejs2020

Gruppe spiser picnic ved floden

Sydfranske Oplevelser

– Eventyrrejse for mennesker med sans for forkælelse

 

Rejseperiode:
11.09.2020 – 18.09.2020

Reservation efter først til mølle princippet

 

Saml 10 par (inkl. dig og din partner) og giv jer selv en herlig sydfransk oplevelse.  Du kommer gratis med (værdi 11.400 kr.).

Nyd kombinationen af store kultur- og naturoplevelser, herlig mad og godt selskab.

Her møder I det ægte Sydfrankrig. Languedoc er en perlerække af spektakulære udsigter, bjerge, skove, vinmarker og farverige markeder. Det er også lyden af floden, der bruser gennem byen, blandet med et væld af fuglestemmer og cikadesang. Og ikke mindst er det de lange lune sommeraftener fyldt af duften fra de mange vilde blomster og krydderurter.

I kan se ørnene hænge over de forrevne bjergtinder og opsigtsvækkende middelalderborge. I kan glemme hverdagen og drømme jer tilbage til en svunden tid, mens I sidder på en hyggelig cafe med en forfriskende øl, et glas perlende vin eller en kop god espresso.

I får også kombinationen af at opleve det ægte Frankrig uden for hotellet, mens I indenfor bliver guidet på dansk til at få de bedste oplevelser i området af jeres værter: Gert og Cheri har i over 15 år boet i Sydfrankrig. De kender området ud og ind. Og de ved også, at det skal ske i et tempo, hvor alle kan være med. Ingen stress, intet jag. Det er jer, der bestemmer tempoet.

Dagene er tilrettelagt, så I oplever forskelligartet natur og små hemmelige steder, som kun lokalbefolkningen kender – og på toppen af det hele, vil ‘Le Chef’ tage imod jer i hotellets lille restaurant: Stedet, hvor autentisk mad, vin og kultur møder dansk kreativitet i et smagfuldt univers. Her banker hjertet for god kvalitet, lækre råvarer og finurlige oplevelser.

Fik vi sagt, at den lækre 3-retters menu har følgeskab af herlige, lokale vine og friskt kildevand fra byens egen kilde? Nu ved I det.

Fly, ophold, lokal transport, udflugter og fuld forplejning: kr. 11.400 (per person ved 2 personer i dobbeltværelse)

Glæd dig til:

Pyrenæernes fantastiske landskaber med stejle bjergsider, dybe dale, imponerende udsigter og spændende flora og fauna.
Besøg ved Canal du Midi – den ældste fungerende kanal i verden.
Picnic og hygge i Slotshaven med den brusende flod som nærmeste nabo.
Dybe kløfter og knejsende klippeformationer på turen til Gorges de Galamus.
Den smukke maleriske landsby, Rennes-le-Château som bl.a. Dan Brown fik gjort kendt, langt ud over Frankrigs grænser via “Da Vinci mysteriet”.
Den øde beliggende landsby, Cucugnan, og vinene omkring byen.
Ægte Middelalderstemning når vi besøger Europas største Middelalderfæstning.
En forfriskende og rask gåtur til en af ’Carcassonnes fem sønner’.
Det kulørte og velduftende lokale marked i Esperaza.
Solmodne tomater, oliven, catalanske specialiteter, verdens bedste gedeost og skønne liflige bobler.

Til dig der rejser gratis:
Vi dækker dine omkostninger til fly, lokal transport, ophold i delt dobbeltværelse, alle udflugter og fuld pension med udvalgte vine fra området. Det eneste, du skal, er at samle en gruppe på 10 par.

Herunder finder du forslag til program, men vi ændrer programmet, så det passer til dig og din gruppe. Ring til mig og få en uforpligtende snak på telefon +45 51 24 41 24

*TourCathare er en del af CareInMind

Klik og læs om forslag til programmets gode oplevelser

Bo og smag på Pyrenæerne  

Klik her og læs, hvad prisen dækker

Kontakt os

 

Comments are closed.