Rejser

Rejse for blinde og svagsynedeVores specialrejser er for mennesker med særlige behov.

 

At rejse er som kærligheden. Når vi rejser er vi bevidste, opmærksomme og modtagelige, præcis som den bedste kærlighedsaffære, der aldrig ender.

Vi speciel-designer rejser for mennesker med fysisk/psykisk funktionsnedsættelse og deres pårørende. Rejsen foregår i trygge rammer på vores eget hotel i Sydfrankrig.

Vi drives af at kunne gøre en forskel ved at give mennesker den bedste og mest nærværende oplevelse på deres ferieeventyr uanset handicap eller sygdom. Her får I muligheden for at få del i den livskvalitet det er at opleve et andet lands kultur, historie og landskab på deres præmisser.

Vi er nysgerrige på at skabe gode, trygge og brugbare netværk og støtte op om mennesker, hvis livsbetingelser pludselig ændres og hvor fokus skal flyttes med udgangspunkt i en ny livssituation. Det kræver mod at finde ud af, hvordan livet nu skal være og at turde leve i nu’et.

Opmærksomhed er det vigtigste i livet – Det gælder om at være fuldt opmærksom her og nu

Med helhjertet og dybt engagement afslører vi skønheden omkring os med fokus på medmenneskelighed….og med nærhed som detalje.

Vi tilrettelægger alle ture så de passer til den enkelt gruppes formåen. Vi tager hensyn til tempo, afstand, behov for hvile og andre særlige foranstaltninger.

Vi undgår de mest turistede steder og lægger i stedet vægt på det nære, det hyggelige, det autentiske. Her er højt til loftet og plads til alle.

I de magiske Pyrenæer med sine majestætiske tinder og sine smukke dale skaber vi fællesskab, fortrolighed og stort engagement med fokus på den enkelte gruppe.

I en skøn forening af motion, udflugter, oplevelser, leg og hygge bliver dagen tilrettelagt efter gruppens behov. Her er altid plads til at mærke og udfordre sig selv i fællesskab med andre i samme situation samt at opleve og skabe gensidig inspiration og eftertanke. Sammen øger vi livskvalitet, trivsel og tryghed.

Vi har flere års erfaring med rejser for mennesker med fx Parkinson, sclerose, apopleksi, hjertesygdom, synshandicap og pårørende til mennesker med neurologisk sygdom.

Vores rejser er dog ikke begrænset til disse grupper og vi glæder os til at byde jer velkommen. Læs mere på CareInMind.

 

‘Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun én side….’ Augustine, Saint

Comments are closed.