Corona-virussen

Seneste opdatering om Corona-virussen

Status lige nu – rejser: Alle rejser til og med 31. maj 2020 er aflyst. Berørte gæster kontaktes senest 3 dage før afrejse direkte via e-mail.

Har I bestilt en pakkerejse hos TourCathare, med afrejse i perioden fra og med 13. marts til og med 31. maj 2020, vil I blive kontaktet af os med henblik på refundering af rejsen.

Hvad betyder udbruddet af Coronavirus for min rejse med TourCathare?
Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til vores område frem til og med 31. maj 2020. Derfor betyder udbruddet af Coronavirus pt. at alle vores rejser med afrejse frem til og med 31. maj er aflyst.

Hvordan er jeg stillet, hvis min rejse er blevet aflyst?

Hvis din rejse er blevet aflyst, vil vi tilbyde jer, at ombooke jeres rejse til 2021 uden gebyr og til den pris, som de allerede er tilbudt. Det vil sige, at sker der prisstigninger i forhold til fly, hvilket vi forventer, er det os hos TourCathare, som dækker denne prisstigning.

Ønskes det ikke at ombooke, vil alle berørte gæster med en pakkerejse få pengene retur. Regeringen har vedtaget at hjælpe Rejsegarantifonden økonomisk og givet fonden til opgave at refundere alle pakkerejser, som ikke blev eller bliver gennemført pga. ændringer i Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Lovpakken er vedtaget den 27/3/2020. Denne forventes ændret og vedtaget den 14. maj 2020. Der vil derfor fortsat gå nogle uger, inden TourCathare ved, hvordan refusionsordningen vil blive administreret af Rejsegarantifonden i samarbejde med os, rejseudbyderen.

Det betyder samtidig, at § 15 stk. 3 i loven om pakkerejser, der nævner 14 dages tilbagebetalingsfrist, midlertidigt er sat ud af kraft. Hele beløbet bliver selvfølgelig refunderet, men som anført ovenfor, så afventer vi det videre forløb.

Vi håber selvfølgelig at vi kan finde en løsning, hvor vi fortsat får mulighed for at forkæle jer i 2021, men det korte og det lange er, at du under alle omstændigheder vil være dækket og kunne få dine penge tilbage, fordi sådan er vores etik!

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med mere information, straks vi har modtaget denne.

Ændrer rejsevejledningen sig fortsætter vi med at kontakte berørte kunder løbende.  Vi beder dig derfor om at sikre, at kontaktoplysninger på din booking er korrekte, så vi kan kontakte dig på telefon eller e-mail.

For rejser med afrejse efter den 31. maj 2020 gælder de alm. afbestillings- og ombookingsregler. 

Har du spørgsmål, skal du endelig kontakte os.

Som rejsende er det vigtigt at være velinformeret og holde sig løbende ajour omkring rejsen. Her er nyttige links:

Udenrigsministeriet – https://um.dk/

Rejsegarantifonden vedr. udbetaling af refusioner – se fondens hjemmeside.

Danske myndigheders Corona-virus information – https://www.coronasmitte.dk 

Sundhedsstyrelsen – https://www.sst.dk/

Rejse-, betalings- og handelsbetingelser TourCathare – https://tourcathare.dk/rejse-betalings-handelsbetingelser/

Comments are closed.