Det virkelige Sydfrankrig!

Når vi taler om det virkelige Sydfrankrig, taler vi om Languedoc-Roussillon!

Her er bjergluft, ridderborge, vin og smagsnuancer i alle afskygninger. Her er uberørt, uden for mange turister. Her er en duft af timian, rosmarin og blomster. Den lune sommerhimmel fremviser en funklende stjernesymfoni, der bydes velkommen af cikadesang.

Kom og besøg os og vi vil afsløre et område, som er meget lidt kendt! Vi vil vise jer lækkerier fra denne smukke og historiske region. Vi lytter til kirkeklokker i det fjerne, henter friskbagte croissants hos bageren, sprøde grøntsager på markedet og gemmer os i de enorme vinmarker, som skjuler små intime landsbyer, alt imens vi nipper til et glas af den perlende og hengivende Blanquette.

Under opholdet er der rig mulighed for at smage på forskellige førførende vine og vidunderlig mad, besøge smukke byer, Kathar slotte og ikke mindst lære om den utrolige historie, mens I er omgivet af åndeløst sceneri.

I det virkelige Sydfrankrig bor I på vores lille charmerende landsbyhotel, Hotel Axat – en vidunderlig måde at slappe af og nyde alt det Languedoc-Roussillon kan byde på.

 Hotel Axat

Comments are closed.