Hvad du ønsker……

Hos TourCathare skræddersyr vi, sammen med jer, charmerende eventyr og oplevelser efter jeres ønske, økonomi og behov

Vi arrangerer private rejser for interessegrupper, foreninger, klubber, selskaber og firmaer. I en tid, hvor rejsetrenden bliver mere og mere ensartet, standardiseret og voluminøse søger vi tilbage til højt personligt engagement.

Vi sætter nærvær, mennesket og nu’et i højsædet og det ligger os på sinde, at gøre hver enkelt rejse og ophold til en speciel og nærværende begivenhed.

Sammen med jer planlægger vi forskellige aktiviteter med fokus på oplevelser i lokalkulturen og god balance mellem kultur, aktivitet, hygge og komfort.

Vores rejser har mange former – hver især med deres helt eget indhold, formål og særpræg. Fælles for dem alle er dog, at det er gæsternes ønsker, behov og budget der ligger til grund for rejsen. Uanset hvad I ønsker, er det kun fantasien og modet der sætter grænsen…….

Måske er det jer, der det ene øjeblik skal gå blandt gamle vinstokke og det næste sidde på en bjergtop og nyde det fantastiske landskab mens I udfordrer jeres smagsløg med nye og spændende lokale delikatesser?

Vi tror at en ferie bliver en langt større oplevelse, når den bliver designet og skabt med sans for detaljer. For os er den fuldendte rejse den, hvor vores gæster både oplever de storståede turistsights og de ’hemmelige steder’. Dér, hvor der opstår et nært fællesskab, som kan bruges når gruppen er hjemme igen og hvor hver enkelt føler, at de har fået noget personligt med hjem.

Fordi vi er så små og fordi vi har vores eget hotel kan vi sætte mennesket i centrum. Vi har fokus på medmenneskelighed, med omsorg og empati for hver enkel gæst – for hos os er man ikke bare gæst, hos os er man VORES gæst.

Vi lægger vægt på at oplevelsen er væsentlig og derfor rejser vi altid i mindre grupper. Vi mener det er mere nærværende og vedkommende, men det koster selvfølgelig også lidt mere at være en mindre gruppe oplevelsesglade mennesker end en gruppe på 50 turister.

Vores rejser er noget særligt – præcis som vores gæster!

Hotel Axat

 

Comments are closed.