Bridgerejse med Sydfranske oplevelser

Sydfranske oplevelser med et ’touch’ af bridge. Oplevelser, begejstring og nærvær blandet med masser af spilletræning for jeres klub.

Ny inspiration til bridgeklubber, hvor vi kombinerer minderige oplevelser med bridge. I godt selskab med mennesker du kender og som deler samme interesse, byder vi på oplevelser i et af de smukkeste steder i Frankrig.

Vi kan besøge underskøn natur, store flotte borge, små intime landsbyer, markeder, vingårde, Middelhavet, grotter, besøge mystiske steder og høre om en historie som kun de færreste kender og meget mere.

Vi sætter fokus på nærvær i selskab med mennesker som allerede kender hinanden. Det er altså alene jeres klub og jeres medlemmer, som er gæster på denne rejse. Målet er de gode oplevelser blandet med præcis den portion spilletræning som I selv ønsker.

Vi har tidligere haft den store glæde at have besøg af bl.a. Søllerød Bridge, Odense Bridge, Hillerød SlotsBridge, Hundested Bridge, IBM bridge m.fl. Fælles for dem alle er, at vi har været aktive om dagen, hvor vi indsnuser og nyder godt af områdets mange muligheder, mens vi om aftenen – efter en veltilberedt middag og udsøgt vin, gør bridgebordene klar og så skal der spilles! Vi har bridgeborde, kort og meldekasser til 20 deltagere.

Præcis som for de øvrige klubber tilrettelægger vi jeres bridge-rejse ud fra jeres ønsker. Ønsker I hele, halve eller kvarte spilledage, gør vi det. Vil I have en eller flere dage, hvor vi bare nyder området og hinanden – gør vi det. Alt er lagt op til at vi i samarbejde designer jeres rejse præcis som i vil have den, ud fra det store kendskab vi har til området!

Tag på Bridgerejse med Sydfranske oplevelser. Se mere om vores lille landsbyhotel Hotel Axat

Ønsker I at høre om de andre bridgeklubbers oplevelser eller vil I gerne se deres program, så kontakt os endelig. Vi fremsender gerne program, ligesom vi gerne formidler kontakten til en af de klubber, som har besøgt os flere gange.

Comments are closed.