På egen hånd

Rejs på egen hånd!

I Frankrigs sydøstlige hjørne ved foden af Pyrenæerne ligger Axat. Her findes imponerende landskaber, der veksler mellem grønne, bløde bakker og forrevne kløfter. Floder der rejser sig fra smådovne og stilleflydende vandløb til brusende floder, der hver dag udfordrer masser af mennesker med deres vandaktiviteter.

Ud over det formidable landskab findes der en række småbyer, borge, museer og naturfænomener, som hver især er et besøg værd. Hertil kommer den enestående historie, som knytter sig til ’Pays Cathares’ – Katharernes land. Hernede i følelsernes, intuitionens og tilfældighedernes land finder vi et paradis fyldt af kontrast og ekstremer.

Forkæl jer selv – tag på egen hånd i den smukke natur, besøg en bjergtop, sæt tænderne i en solmoden abrikos eller en saftig fersken, smag på områdets vidunderlige vine, alt imens I nyder den livgivende sol.

Vi arrangerer alene jeres ophold, mens I selv står for transport og forplejning. Se mere om det charmerende hotel Axat og bestem selv længden af jeres ophold.

Comments are closed.