Lisa Voldgaard

 Lisa vil det samme som andre unge aktive mennesker!

Lisa Voldgaard Olesen er en ung pige som alle andre, nå ja…… måske med den lille forskel, at hendes vigtigste livsledsager i hverdagen er den 4 benede førerhund ’Schnieder’ – Lisa har nemlig et synshandicap. Men Lisa vil, som andre yngre mennesker, gerne opleve og indsnuse verden omkring sig. Vel vidende, at hun på nogle punkter har brug for at der bliver taget særligt hensyn, tog hun, med viljen i den ene hånd og modet i den anden, kontakt til os i efteråret 2016.

Lisa havde ikke lyst til en klassisk charterferie, idet hun havde brug for rummelighed og tryghed under rejsen. Gennem fælles bekendte havde hun hørt, at vi hos TourCathare arrangerer rejser for mennesker, med særlige behov.

Ud fra Lisas ønsker, behov og formåen tilrettelagde vi sammen en uges ferie i april 2017 for Lisa og hendes mor.
Læs om deres rejse.

Lisa blev så begejstret for rejsen, at hun ønsker at andre ligestillede også får muligheden for så unik en ferieoplevelse. Hun har derfor indvilliget i at blive TourCathares frivillige og ulønnede rejsemedhjælper.

Det er Lisa, som fortæller hvad der dur og hvad der ikke dur. Lisa er en pige med ben i næsen. Trods sit synshandicap opsøger hun udfordringer og muligheder. Netop derfor er Lisa den perfekte person til at tilrettelægge en spændende tur for synshandicappede.
Læs mere om rejsen ‘Sydfranske oplevelser – for dig, der vil noget andet‘ som afholdes i 2018

Lisa har selv været prøveklud på alle de eventyr, der er i programmet. Hun har valgt en håndfuld begivenheder som hun er sikker på, gæsterne vil få stor udbytte af og gode minder om.
Trods der ikke er plads til alle de spændende oplevelser vi har hernede, bekendtgør Lisa med et smil på læberne, at det ikke har været noget problem at sortere fra. For de dejlige oplevelser hun ikke har med denne gang, dem tager hun bare med på næste rejse! ”

Lisa er født i 1977 og bosat i Sønderjylland. Udover sin interesse for at rejse, andre landes kulturer og gastronomi er hun entusiastisk rytter. Hun benytter enhver lejlighed til være i nærheden af og tæt på de store prægtige dyr. En stor oplevelse var det derfor, at tilbringe en dag hos danske Freja og hendes Castillonnais heste (en sjælden og godmodig hesterace fra bjergene), hvor hun fik indsigt i ’Subtile kommunikation’ heste og mennesker imellem. Lisa har allerede løftet sløret for, at hun går med tanker om at planlægge endnu en rejse hertil. En rejse som igen er målrettet mennesker med specielle behov og som samtidig har interesse for heste – så glæd dig!

Comments are closed.