rejs2020 pris

En gruppe spiser frokost i det grønne, bjerge i baggrundenSydfranske Oplevelser

– Eventyrrejse for mennesker med sans for forkælelse

 

Rejseperiode:
11.09.2020 – 18.09.2020

Pris pr. person kr.: 11.400,-

 

Vi er ikke billigst – men vi er blandt de bedste!

Vi vil sætte dig i centrum. Her skal du forkæles, så det kan mærkes. Derfor er vores rejser stort set også med alt inklusiv, fra transport over udflugter til hjemmelavet mad og god vin. Det eneste du selv skal betale, er hvis du vil på cafe, eller have en is .. etc.

Sclerose

Rejsen omfatter:

 • Flyrejse t/r København – Frankrig. Alle skatter og afgifter, 20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage
 • Når du ankommer i Frankrig, står Chéri og tager imod dig og gruppen. Klar til at give jer en uforglemmelig uge.
 • Alle udflugter sker i vores egen bus, så vi kan holde pauser, når vi har behov for det. Dansktalende rejseguide.
 • Alle entréer til de steder vi skal besøge er selvfølgelig også med i prisen.
 • Syv overnatninger i hyggelige dobbeltværelser på det autentiske landsbyhotel, Hotel Axat. (Tillæg for enkeltværelse: kr. 2.000 – begrænset antal).
 • Du kan få fat på os 24/7, hvis du eller din partner har brug for hjælp
 • Syv herlige morgenbuffeter med god kaffe/te og nybagte croissants, brød, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning m.v.
 • Syv frokoster – enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic. En dag spiser vi frokost på en lokal restaurant i Carcassonne, hvor vi skal se den gamle fæstningeby.
 • Syv aftenmåltider tilberedt med passion. Vores køkkenchef Gert tryller med potter og pander. Hver aften frembringer han en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige specialiteter fra egnen.
 • Alle aftensmåltider er inkl. god vin fra Languedoc-Roussillon. For ‘Lige børn leger bedst’ – det kræver nemlig sin vin at matche den lækre mad, så vi har fundet vine, der passer til netop dagens menu. Hver enkelt vin bliver indgående præsenteret, og vi afslører, hvordan vi parrer vin og mad.
 • Byen Axat har sin egen kilde, med vand, der kommer direkte ud af klippen, øst for byen. Det er herfra de lokale henter deres vand, og derfor de er så sunde og får så god en alderdom, påstår de!  Så selvfølgelig henter og serverer også vi byens kolde kildevand til alle aftenmåltider.
  I den ‘gamle telefonboks’ ved opholdsstuen, kan du lave dig en kop te eller kaffe, lige når det passer dig. Og der er altid er lidt sødt til kaffen…
 • Ved hjemrejsen, bliver I afhentet lige foran hotellet, og kørt til lufthavnen i bus. Der er hjælp til indtjekning ved afrejsen, hvis du har behov for det.

Ud over det du kan nyde på rejsen, er der også rare mennesker omkring dig:

 • Le Chef, Gert Rasmusson. Dansktalende, passioneret og med sans for lækkerier
 • Dansktalende turleder Chéri Rasmusson
 • Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden er selvfølgelig også inkluderet.

Dog omfatter rejsen ikke:

Rejse- og afbestillingsforsikring. Mange har allerede har en årsrejse-og afbestillingforsikring hos eget forsikringsselskab. Læs om vores rejse-betalings-handelsbetingelser

Den oplyste pris er vejledende i forhold til programindholdet forslået i denne rejse. Ændringer i programmet kan eventuelt påvirke prisen.

Til dig, der rejser gratis: Vi dækker dine omkostninger til fly, lokal transport, ophold i delt dobbeltværelse, alle udflugter og fuld pension med udvalgte vine fra området. Du skal dog selv sørge for rejseforsikring og lommepenge, hvis du vil have en is, øl…etc. Det eneste du skal er at samle en gruppe på 10 par.

Ring til mig så vi få en snak om, hvad I kunne tænke jer at opleve +45 51 24 41 24 – se forslag til program via linket herunder.

Klik og læs om forslag til programmets gode oplevelser

Bo og smag på Pyrenæerne  

Kontakt os

Klik tilbage til rejsens forside

Comments are closed.