Rejser for mennesker med særlige behov

Rejser for mennesker med særlige behov! 

Alle skal have en god oplevelse, vi har masser af muligheder
– også selvom du har særlige behov!

Den sektion som speciel-designer rejser for mennesker med særlige behov og deres pårørende, kalder vi for CareInMind. Rejsemålet er det autentiske Sydfrankrig.

Vi er ikke et behandlingssted – vi er et fristed, hvor vi fokuserer på mennesker med særlige behov som følge af  sygdom, handicap eller andre sociale behov og hvor vi sætter nærvær, mennesket og nu’et i højsædet.

Vi befinder os for foden af de franske Pyrenæer på det lille charmerende danskejede familiehotel, Hotel Axat. Gruppen vil være de eneste gæster på hotellet i perioden.

Vores rejser kreeres altid i samarbejde med gruppen, ud fra deres specifikke behov. Hvis det er relevant – deltager en fagperson, som har indgående kendskab til præcis den eller de udfordringer den enkelte gruppe har. Dette for at sikre at ønsker, formåen og forventninger bliver indfriet.

Hos os er I i trygge hænder

Når man som menneske har specielle udfordringer, er det særdeles vigtigt at rejsen gennemføres med vished om tryghed og sikkerhed. Udover at vi ejer vores eget hotel, ejer vi også selv vores danske rejsebureau og det er os, der står for rejsen fra start til slut – det giver en god sikkerhed. Vi har over 15 års erfaring fra området. Vi taler det franske sprog, kender den franske kultur og ved, hvorledes vi skal begå os. Vi står parat til at hjælpe, hvis nogen står i en uventet situation – og vi taler selvfølgelig dansk, hvilket giver stor tryghed for gæsterne.

Vi rejser altid i små grupper med plads til max 20 personer

Hvad får vi ud af rejsen

 

At rejse er det bedste middel til selvuddannelse….!

-K.J.Weber

Kontakt os og lad os sammen skræddersy jeres rejse med indbygget flexibilitet og særlige hensyn.

Comments are closed.