smaa grupper

Små grupper

Vores rejser er ikke bare en pengemaskine og findes derfor ikke i metermål. Vi skaber grobund for fremtidssikret tilgang til livet. Vi arrangerer max 15 rejser pr. år.

For at få det mest optimale ud af en rejse som vores, er det nødvendigt at rejse i mindre grupper. Alt foregår i et tempo som alle kan være med til og med en flexibilitet, hvor vi hurtigt kan agere anderledes. Der er plads til i alt 20 personer.

For os er det vigtigt at sikre tryghed og kvalitet gennem hele forløbet. Derfor er det vores egen danske rejseagent, som står for alt det praktiske og administrative, ligesom vi selv ejer det hotel som gruppen bor på i Sydfrankrig. Den enkelte danske gruppe vil være de eneste gæster, der bor på hotellet i perioden. Det giver en god og tryg atmosfære og mulighed for gensidig respekt og forståelse.

I en stresset og hurtig hverdag søger vi tilbage til roen, tilstedeværelsen og øjeblikket, hvor der er rummelighed og tryghed men frem for alt, plads til den enkelte!

For os er den fuldendte rejse den, hvor vores gæster får storslåede autentiske oplevelser samt bliver bevidst om egne ressourcer til selvhjælp. Dér, hvor der opstår et nært fællesskab, som kan bruges når gruppen er hjemme igen og hvor hver enkelt føler, at de har fået noget personligt med hjem.

Vores rejser er noget særligt – præcis som de gæster vi har med at gøre.

Comments are closed.