Vinsmagning i Danmark

Vinsmagning i Danmark

Vi er et par entusiastiske ’vin-nørder’, som har gjort byen Axat i Languedoc-Roussillon til vores hjem, idet vi driver det lille landsbyhotel ‘Hotel Axat‘. Vores passion for regionen, dens vine, mad, kultur og historie er årsagen til at vi er her og ønsker at dele dette med jer. Vi er engagerede, afslappede og hyggelige at være sammen med og vores kendskab til både området og dets vine giver jer en god forståelse for måden at frembringe de fantastiske og meget forskellige vine.

Smag på Frankrig

Vores vinsmagninger ‘Tour-de-Vin’ afholdes på dansk og uden jargon eller brug af flotte ord – vi bestræber os på give jer en dybgående forståelse af de vine vi smager, på en klar og letforståelig måde – uden ’vin snobberi’!

Chéri – begyndte at interessere sig for vins forskelligheder ret tidligt. Hun fandt det fascinerende, at vine var lige så forskellige som mennesker. Hver har de deres personlighed og deres helt egen historie.

Hendes kærlighed til regionen og dens vine går tilbage til 2002, hvor hun kom til området. Siden har hun fulgt med i de store kvalitets forandringer som Languedoc-Roussillon’s vinproducenter har været igennem. Ved at se, lytte og smage er hun blevet en del af regionen og hun har – takket været lokale og tålmodige vinbønder –  lært meget!

Gert er – ud over at være ’vin-nørd’ – endvidere dedikeret til mad. Han elsker at kombinere herligheder fra den den velkendte og smagfulde franske gastronomi og det krydrede, farverige catalanske køkken.

Når vi holder smagninger kommer denne lidenskab særligt til udtryk, idet hver vin ledsages af skønne veltilberedte ’hapsere’. På sin helt ’down to earth’ facon fortæller Gert gerne om, hvordan han frembringer disse smagsoplevelser og om de lokale delikatesser, som også kan købes ved smagningerne.

Hvornår afholder vi vinsmagning i Danmark?
Vi afholder kun 12 smagninger. De ligger alle i slutning af oktober samt de første uger af november. Hvis I kunne tænke jer en vinsmagning, hvor vi fortæller om området samt smager på vin og delikatesser, så kontakt os.

Comments are closed.