Virksomhedsevent

Hvordan accelererer I den udvikling,
I gerne vil se….uden at blive ruineret ?

For de innovative og kreative virksomheder, der har forståelse for, at netop de engagerede ildsjæle gavner bundlinjen, har vi de perfekte rammer for skæve, skøre og kreative ideer, som sikrer virksomhedens udvikling og at I får samlet op på løst og fast, som normalt kan være svært at nå i en travl hverdag.

Her i de franske Pyrenæer er der stilhed, højt til loftet og plads til de entusiastiske ildsjæles tanker, der sikrer, at kreativiteten bliver en værdifuld kilde til nye ideer.

Sammen med jer skræddersyr vi arrangementet, så det passer præcis til jer. Vi lægger vægt på, at arrangementet er flexibelt og at I får det optimale ud af forløbet.

Arrangementets indhold kan selvfølgelig kombineres på mange måder og kan indeholde flere større eller mindre aktiviteter. Det faglige tager I jer selv af, aktiviteterne planlægger vi sammen. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med virksomhedsbesøg, hvis dette er et ønske.

Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe et arrangement, der giver jer et optimalt udbytte samtidig med at vi minimerer omkostningerne. Prisen bestemmer I selv ud fra hvad rejsen skal indeholde.

Comments are closed.