Lav jeres egen vinrejse til Sydfrankrig

Vin, når det er bedst…

Vinrejse (min 8 personer) i Languedoc-Roussillon – det virkelige Sydfrankrig. Sammen med jer arrangerer vi en vinrejse, der afdækker dette lidt kendte område og præsenterer jer for lækkerier både til øjet og ganen.

Også på vores vinrejser er udgangspunktet Hotel Axat, hvorfra der er afgang efter morgenmaden og hvortil vi returnerer i slutningen af dagen. Ingen grund til at bekymre sig om kørsel! Bare læn jer tilbage, slap af, nyd vidunderlige vine og områdets underskønne natur!

De vingårde vi besøger, er selvstændige små familie producenter, som har vinbrug i utrolige landskaber, der afspejler smagen og personligheden i deres vine. Mange af domænerne er økologiske, og alle går helhjertet ind for det bæredygtige vinbrug. Vi kører væk fra alfa vej, ud på bumlede og snoede veje for at møde rebelske vinbønder, der er en del af den vin-revolution, som gennem de sidste 15-20 år har fundet sted her i Languedoc-Roussillon. Vi vil smage et bredt udvalg af vine og opdage den passion og individualitet, som disse ekstraordinære vinproducenter tilfører deres vine.

Med udgangspunkt i området, kommer vi med forslag som matcher jeres ønsker. I et området, hvor den første mousserende vin blev skabt af munke tilbage i 1531, hvor vinøse genialiteter fortsat er en velbevaret hemmelighed og hvor revolutionære vinbønder huserer, vil der være masser at byde på

Mens vores vine taler sit eget sprog, så er vores baggrund for at arrangerer vinrejser og holde vinsmagninger, en livslang interesse for vin, som er blevet intensiveret i forbindelse med vores køb og drift af Restauranten og Hotellet – Hotel Axat. Læs mere om vores vinsmagninger i Danmark her.

Comments are closed.