Tour de vin

Store vine fra små vinbønder

Tour-de-Vin har en målbevidst lidenskab samt en dyb personlig tro på herligheden og værdien af vinen fra små vinavlere i Languedoc-Roussillon. Vi samarbejder og repræsenterer små slotte og domaines, som tilbyder vin af høj kvalitet, høj værdi og kompromisløse standarder på alle trin i vinfremstillings processen.

Vores vinavlere producerer kontinuerligt elegante, udtryksfulde og afbalancerede vine, der afspejler deres oprindelsessted og udtrykker avlerens passion og dennes personlighed gennem vinen.

Vi kender vores avlere og tilbringer meget tid sammen med dem. Vi vandrer med dem i vinmarkerne, rører ved deres terroir, udveksler ideer og værdsætter arven af ​​jorden. Vi deler deres passion for vin og med stor respekt, ser vi de mange små beslutninger de foretager hver eneste dag som reaktion på naturens cyklus, der netop gør forskellen på at opnå god vin og ikke kun vin.

De bæredygtige og ofte økologiske landbrug har givet liv tilbage til jorden og vores avlere går meget langt for at beskytte økosystemet i deres vinmarker. Vores danske forbrugere reagerer til gengæld ved at søge vine i balance med god frugt, dynamik og ægthed. Vi har aldrig været interesseret i bare at sælge ’vin på flasker’ – for os handler det om de familier som står bag samt deres historie.

Tour-de-Vin arrangerer vinskole og vinrejser på alle tidspunkter af året.

Comments are closed.