pris bridge 2021

Farverigt bienvenue a axat er malet på mur velkomst til axat

Sydfranske oplevelser og et ‘touch’ af bridge

Eventyrrejse for mennesker med sans for forkælelse

Rejseperiode:
02.06.2023 – 09.06.2023

Pris pr. person kr.: 11.500,-*

*Prisen er baseret på én person i delt dobbelt værelse. Ønsker du enkeltværelse kan dette tilkøbes for kr. 1.500,-. (begrænset antal)

Vi er ikke billigst – men vi er blandt de bedste!

Vi vil sætte dig i centrum. Her skal du forkæles, så det kan mærkes. Derfor er vores rejser stort set også med alt inklusiv, fra transport over udflugter til mad og vin. Det eneste du selv skal betale, er hvis du vil på cafe, eller have en is .. etc.

Rejsen omfatter:

 • Flyrejse t/r København – Frankrig. Alle administrationsgebyrer, skatter og afgifter, 20 kg. indchecket bagage samt 10 kg håndbagage
 • Når du ankommer i Frankrig, står Chéri og tager imod dig og gruppen. Klar til at give jer en uforglemmelig uge.
 • Alle udflugter sker i vores egen bus, så vi kan holde pauser, når vi har behov for det. 
 • Alle entréer til de steder vi skal besøge er også med i prisen.
 • Dansktalende rejseguide.
 • Syv overnatninger i hyggelige dobbeltværelser på det autentiske landsbyhotel, Hotel Axat. (Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.500 – begrænset antal).
 • Du kan få fat på os 24/7, hvis du eller din partner har akut brug for hjælp eller lægeassistance.
 • Syv herlige morgenbuffeter med god kaffe/te, brød og nybagte croissants, frugt, hjemmelavet marmelade, lokal honning m.v.
 • Syv frokoster – enten hjemmelavede lækre sandwich eller Gert’s udsøgte picnic. En dag spiser vi frokost på den herlige lille fiskerestaurant ved Middelhavet, hvor vi bruger dagen ved havet og den smukke by. Vi har håndklæder du kan låne
 • Syv aftenmåltider tilberedt med passion. Vores køkkenchef Gert tryller med potter og pander. Hver aften frembringer han en lækker 3-retters menu med årstidens lokale råvarer og herlige specialiteter fra egnen.
 • Alle aftensmåltider er inkl. god vin fra Languedoc-Roussillon. For ‘Lige børn leger bedst’ – det kræver nemlig sin vin at matche den lækre mad, så vi har fundet vine, der passer til netop dagens menu. Hver enkelt vin bliver indgående præsenteret, og vi afslører, hvordan vi parrer vin og mad.
 • Byen Axat har sin egen kilde, med vand, der kommer direkte ud af klippen, øst for byen. Det er herfra de lokale henter deres vand, og derfor de er så sunde og får så god en alderdom, påstår de!  Så selvfølgelig henter og serverer også vi byens kolde kildevand til alle aftenmåltider.
  I den ‘gamle telefonboks’ ved opholdsstuen, kan du lave dig en kop te eller kaffe, lige når det passer dig. Og der er altid er lidt sødt til kaffen…
 • Ved hjemrejsen, bliver I afhentet lige foran hotellet, og kørt til lufthavnen i bus.
 • Alle lokale by og hotel skatter samt gebyr til Rejsegarantifonden, Reg.nr. 3176, er selvfølgelig også inkluderet.

Ud over det du kan nyde på rejsen, er der også rare mennesker omkring dig:

 • Le Chef, Gert Rasmusson. Dansktalende, passioneret og med sans for lækkerier
 • Humørfyldet medhjælpende rejseguider
 • Dansktalende turleder, Chéri Rasmusson

Dog omfatter rejsen ikke:

Tilmelding og det praktiske

Tilmelding

Rejsedato
Dette er et privat arrangement

Fredag 02.06.2022 – fredag 09.06.2022
MødestedKøbenhavns Lufthavn
ArrangørTourCathare i samarbejde med privat Bridgeklub
DeltagelseAlle bridge interesserede. Rejsen gennemførers ved min. 18 deltagere.
Pris (vejl.) 11.500,00 kr. pr. pers. i delt dobbeltværelse. 
Enkeltværelse +1.500,- kr. (begrænset antal)
KørestolNej – det 200 år gamle hotel har trapper og og andre spøjse krummelurer,
ligesom terrænet, der omgiver os, vil være udfordrende for gangbesværede
TeleslyngeNej – vi er så lille en gruppe, at det ikke er nødvendigt
WiFi og TelefonDer findes gratis trådløs internet på værelserne og på fælles områderne. Vi anbefaler at begrænse brugen af emails, SMS og mobiltelefoni på rejsen. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, beder vi om at dette gøres diskret fx på værelset. Mobildækningen kan flere steder være begrænset
VærdigenstandeHotellet påtager sig ikke ansvar for værdisager, hvorfor det anbefales ikke at medbringe store beløb i kontanter, kostbare smykker og lignende.
ValutaValutaen i Frankrig er euro. Kursen er ca. 750, dvs. at 100 euro svarer til ca. 750 danske kroner. Der findes hæveautomat i byen
IndkøbsmulighederI landsbyen er der en lille købmand, som har det mest fornødenden. Endvidere bager, slagter, café, tabac, frisør, apotek, læge, tandlæge

*Prisen er baseret på én person i delt dobbelt værelse. Dette for at holde rejseomkostningerne nede. Hvis du rejser med din partner, vil du automatisk dele værelse med denne.

Rejser du alene, ønsker vi at gøre dit ophold så behageligt som muligt, og derfor vil du blive indlogeret på et værelse med to enkeltsenge med en person af samme køn. Ønsker du enkeltværelse kan dette tilkøbes for kr. 1.500,-. Der er et antal begrænsede enkeltværelser, som sælges efter først-til-mølle-princippet.

Prisen er vejledende. Vi forventer at fastholde prisen, men forbeholder os ret til at ændre prisen såfremt Corona-situationen fordrer dette – sker dette, har du ret til at aflyse jf. vores rejsebestemmelser.

Forbehold for ændringer

Comments are closed.