Hotel Axat

Vi er ikke som de andre og vi har vendt hotellets koncept på hovedet!

 

På det lille sted er indgangen ikke imponerende – tja, den er måske ligefrem lidt diskret – men til gengæld er det næsten som at være hjemme, når man træder ind ad døren. Altid er her en varme og ærlig interesse, som kommer fra hotellets danske værter.

Vores værelser er ikke den store luksus, men hyggelige og rene. De er indrettet individuelt med ægte fransk charme – enkelt og uden overflødighed. Vi har bevaret den franske stil, som man forventer at finde, når man tager til Frankrig.

Hotel Axat har 10 dobbeltværelser, nogle med dobbeltsenge, andre med 2 enkeltsenge. Alle værelser har eget bad, toilet og gratis internet.

Hotellets hyggelige stue er samlingspunkt for alle. Her vil være en leben og snakken på kryds og tværs af interesser og kulturer. Her mødes forskellige nationaliteter, her udveksles gode udflugtsmål og ideer, her hygges og knyttes nye venskaber. Fra stuens balkon, kan man følge med i byens gang eller klappe rytterne fra Tour de France på cykelhjelmen, når de kører forbi, for at nå Tour’ens 2. højeste pas.

I hotellets lille restaurant er maden altid veltilberedt og spændende. Den kombinerer de velkendte og smagfulde franske madtraditioner med det krydrede, farverige catalanske køkken. Med lokale råvarer og originalitet, nytænkes egnsretterne og tilsættes et personlige  præg.

Hotel Axat byder på et vinkort fyldt med forskelligartede og fremragende vine fra lokalområdet, herunder selvfølgelig flere spændende specialiteter fra Frankrigs skattekiste!

Hotellets gårdhave er et lille ugenert åndehul, som ligger bag hotellet. Dens diskrete placering gør den ideel til et afbræk, hvor man, blandt farvestrålende blomster, kan hvile ørerne og læse en god bog.

På den lille ø, som ligger midt i floden, er det muligt at spise sin medbragte picnic.

Se mere om vores lille landsbyhotel – Hotel Axat

Comments are closed.