I hælene på Tour de France….

Cykling i Pyrenæerne er noget helt specielt. Der er adgang til spændende ture fra du åbner døren og så længe du orker. Her kan du forcere Tour de France cols, der er svimlende i deres skønhed og brutalitet.

Vejene er godt vedligeholdte og øde. De få bilister du kommer på tværs af, er meget cykel venlige. Det er næsten umuligt at cykle uden at finde nogle alvorlige stigninger. Udsigten i bjergene og til vinmarkerne er betagende. Du vil også se middelalderlige borge og landsbyer undervejs. Uanset om du kører for sjov eller alvor, vil der være utallige forlystelser og udfordringer for dig. Inden for en kort distance har du fx Col de Jau (1506m) og det frygtede Port du Pailhères (2001m), der af Andy Schleck er beskrevet som den hårdeste stigning på Tour’en.

Vi er gerne behjælpelige med cykelleje og har et samarbejde med en cykelentusiast, som udlejer kvalitets cykler, enten aluminium-carbon fork eller fuld carbon med Shimano, Campag eller SRAM. Alle cykler har den rigtige gearing til det terræn, du vil støde på.

Hvis du hellere vil på Mountainbike, er dette også muligt. Her samarbejder vi med et hold, der udlejer bikes med eller uden hjælpemotor!

Så kom du bare i hælene på Tour de France!

Hotel Axat

Comments are closed.